SELF SERVİS YIKAMA

Karamehmet Petrol Olarak , siz değerli müşterilemize Son tekonoloji Temizlik ürünleri ve ekipnaları ile aracınızı self servis yıkama imkanı sunmaktayız.
 
Yeni ya da ikinci el bir çok şeyden feragat ederek aldığınız ve özenle kullandığınız arabanızın bakımlı olmasını isteriz. Araç bakımının tam olması, boyasının kusursuzluğu ayrı bir keyif verir. Ancak her zaman aracınız aynı parlaklıkta veya aynı kalitede görünmeyebilir. Karamehmet Petrol gelerek aracınızın her zaman ilk günkü gibi görünmesini sağlayın.
 
Araç temizliğini, aracınızın görünümünü çoğu zaman etkileyen bizleriz. Sıfır bir aracı olduğundan daha eski; ikinci bir aracı ise olduğundan daha yeni göstermek bizim elimizde. Nasıl mı?
 
Öncelikle aracınızın periyodik bakımına dikkat etmeli ve düzenli aralıklarla aracınızı yıkamalı ya da yıkatmalısınız. Araç periyodik bakımı için seçtiğiniz servis önemliyken, araç yıkamada sizin nasıl hareket ettiğiniz önemli bir ayrıntıdır. İnegölde Self servis araç yıkama denilince akla ilk Karamehmet Petrol gelir.