ARAÇ BAKIM - ÖZEL SERVİS

 Karamehmet Araç Bakım - Özel Servis - İnegöl Olarak Ticari ve Binek araçlarınız peryodik bakımlarını, motor yağı değişimi, yağ filtresi , hava filtresi , polen filtresi değişimi gibi mekanik bakımları gerçekleştirmektedir.
 
Oto Periyodik Bakımı Nedir?
oto periyodik bakımı nedirÜlkemizde trafik kazası sayısının ne yazık ki fazla olması araba bakımına da aslında daha çok önem verilmesi gerektiğini gösteriyor.
 
Arabanıza biniyorsunuz ve trafiğe çıkıyorsunuz. Aslında kendinizi arabanıza emanet ediyorsunuz. Peki güvende olmanız için aracınızın çok güvenli olması gerekmiyor mu? Tabii ki gerekiyor. Bunun için aracınızın bakımını ihmal etmemeniz, değişmesi gereken parçalarını değiştirmeniz, yağını, lastiklerinin basıncını, frenleri vs. kontrol etmeniz hayati açıdan büyük önem taşıyor.
 
Peki yaptırılması gerekli olan oto periyodik bakımı nedir?
 
Oto periyodik bakımı araç sahibinin her yıl yaptırması gereken bakımdır. Dizel araçlarda 15 bin km’de bir yapılması gereken bu bakım, benzinli araçlarda 10 bin km’de bir olmalıdır.
 
Bir sürü bütçeler ayırarak aldığınız arabanızı korumanız gerekir. Bunun için de en önemli şart bakımdır. Nasıl ki kendi bakımınızı ihmal etmiyorsanız arabanızın da buna ihtiyacı vardır.
 
Aracını fazla kullanmayan kişi nasıl olsa kullanılmadığı için temiz kalacağını düşünebilir fakat bu yanlıştır. Bakımı yapılmayan araç git gide yıpranmaya başlar ve donanımları işlevini yerine getiremez duruma gelir. Örneğin motor yağı uzun süre motorun içinde beklediğinde işlevini kaybediyor. Motorun yanması ise çok büyük masrafların da habercisidir.
 
Hepsinden önemlisi bu durumun hayati riski de vardır. Bakımı yapılmayan bir araçla yola çıkılması son derece tehlikelidir. Örneğin frenleri tutmayan bir araca binmenin sonucunu kimse düşünmek istemez. Hayatınızı önemseyin ve mutlaka araç bakımını yapın.
 
 
Periyodik Bakımda Değişim Yapılması Gerekenler
Yağ filtresi,
Hava filtresi,
Polen filtresi,
Yakıt filtresi,
Motor yağı.
Bakımı Yapılması Gerekenler
Motor,
Fren,
Far ayarı,
Ön takım kontrolü,
Genel kontrol.
 
Genel bakımların dışında ağır bakımlar da vardır. Bu bakımlar da gerektiğinde yapılmalıdır. Aşağıdaki gibidir:
 
Triger kayışlarının kontrolü,
Balatanın kontrolü,
Şanzımanın kontrolü,
Direksiyonun kontrolü,
Rot ayarı.
 

Lastik - Akü Yol yardım için 7/24: 0541 715 58 28 i arayabilirsiniz.

7/24 Yol Yardım İletişim için : 05417155828

Şubelerimiz: 

Akaryakıt İstasyonu: Mahmudiye mah. Ankara Caddesi No:2/6
Araç Bakım: Osmanbey Caddesi Kaynak Sokak No:8 (Karamehmet Petrol Yanı)
Lastik Merkez: Osmanbey Caddesi Kaynak Sokak No:6 ( Karamehmet Petrol Yanı)
Şube 1: Ankara Caddesi No:12 (Hadim Market Yanı)
Şube 2: Organize Sanayi 1. Cadde Metal Sanayi Girişi Karşısı (Kaynakçılar Yapı Market Yanı)
 
Telefon: 0224 715 58 28
 
7/24 Yol Yardım İletişim için : 0541 715 58 28
 

Hizmetlerimiz; Lastik montaj Değişimi, balans, sibop değişimi, nitrojen hava, Lastik Basınç Ayarlama Bünyemizde Bulunan

 

24 saat açık lastikçi , 7/24 lastik yol yardım inegöl, akü inegöl, akü yol yardım inegöl, lastik yol yardım inegöl, 24 saat açık lastikçi inegöl, açık lastikçi inegöl, gece lastik inegöl, yol yardım, en yakın lastikçi, en yakın lastikçi inegöl, lastik inegöl, petlas inegöl, lassa inegöl, michelin inegöl, araç bakım inegöl, mobil 1 center inegöl, en yakın inegöl, nöbetçi lastikçi, nöbetçi lastikçi inegöl, lastik tamiri inegöl, lastik tamir, lassa yol yardım, petlas yol yardım, petlas yol yardım inegöl